Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Acer Predator Alien Jungle Mousepad - PMP711 Multi kleuren Game-muismat

Predator Gaming Muismat M - Alien Jungle € 29,98 incl. btw € 24,78 excl. btw Acer

Acer

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Acer - Acer Predator Alien Jungle Mousepad - PMP711 Multi kleuren Game-muismat
Productinformatie
Categorie Muismatten
Voorraad 18
Levertijdsindicatie 2 dagen
Artikelnummer

NP.MSP11.005

EAN/UPC

4713883455688

Beschrijving
Acer Predator Alien Jungle Mousepad - PMP711. Breedte: 355 mm, Diepte: 255 mm. Kleur van het product: Multi kleuren, Oppervlakte kleur: Afbeelding, Materiaal: Stof/Weefsel, Rubber, Game-muismat

Conquer new worlds
Of je nu gebruik maakt van een gaming-muis of normale muis, een muismat is een essentieel onderdeel van de computer. Een muis werkt fijner op een gladde, egale ondergrond die stevig op de tafel blijft liggen. Hierdoor heb je geen last van oneffenheden van een tafel/bureau en is het pad van de muis kaarsrecht en in lijn met de beweging die je maakt. Daarnaast zal je muis minder snel stof of viezigheid verzamelen. Het formaat van deze Predator Gaming Muismat is 355 x 255 x 3 mm.

Materiaal
De toplaag is gemaakt van gladde, bijna frictie-loze vezels. Hierdoor kun je zonder moeite grote afstanden met de muis bewegen, terwijl de muis nauwkeurig in de gaten heeft waar je naartoe beweegt. Daarnaast zal je muis minder snel stof of viezigheid verzamelen. Verder is de toplaag veilig voor vlekken, transpiratie, water of vieze geuren. De duurzame muismat kan temperaturen aan tot wel 180 graden Celsius. De onderlaag is gemaakt van rubber dat ervoor zorgt dat de Predator Gaming muismat niet wegglijdt van diens ondergrond. De Predator Gaming muismat is gemaakt van natuurlijke niet-giftige stoffen.

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld