Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Epson EB-475W

Heldere ultra-short-throw projector € 1.353,47 incl. btw € 1.118,57 excl. btw Epson

Epson

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Epson - Epson EB-475W
Productinformatie
Categorie Projector
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

V11H455040

Beschrijving
Epson EB-475W. Projector helderheid: 2600 ANSI lumens, Projectietechnologie: LCD, Projector native resolution: WXGA (1280x800). Type lichtbron: Lamp, Levensduur van de lichtbron: 3000 uur, Levensduur van de lichtbron (besparingsmodus): 4000 uur. Focus: Handmatig, Brandpuntbereik: 3.71 mm, Zoomverhouding: 1,35:1. Ondersteunde video-modi: 1080p. Soort serieële aansluiting: RS-232

Grote projecties Met de EB-475W bereikt u vanaf zeer korte afstand gemakkelijk een groot geprojecteerd breedbeeld tot wel 100 inch, dankzij de ultrakorte projectieafstand. Eenvoudige installatie Epson heeft deze projector ontworpen voor snelheid en gebruiksgemak. Simpelweg inschakelen en aansluiten met de USB-functionaliteit. Met horizontale keystone-correctie kunt u rechte beelden gemakkelijk uitlijnen. De projector heeft een ingebouwde luidspreker van 16 W en hoeft dus niet te worden aangesloten op externe audioapparatuur. Gemakkelijk te bedienen De EB-475W kan met een wandschakelaar en met behulp van de direct aan-/uit-functie worden in- en uitgeschakeld, en door de snelstart- en direct uitschakelen-functie hoeft het apparaat niet op te warmen of af te koelen. Voor een handige bediening vanaf de muur voorin het klaslokaal kan de projector worden aangesloten op de ELPCB01 bedienings- en aansluitkast van Epson. Lage kosten De bedrijfskosten worden laag gehouden met de lamp met lange levensduur van 4.000 uur of vier jaar*1 in de spaarstand en een filter dat 5.000 uur meegaat. Beelden van hoge kwaliteit De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor beelden van hoge kwaliteit met een even hoog rendement van wit en gekleurd licht voor levendige, natuurlijke kleuren en diep zwart, zelfs bij daglicht. Presentaties kunnen nog boeiender worden gemaakt door de Epson ELP-DC06 USB-visualiser aan te sluiten voor close-ups van 3D-objecten. Met de HDMI-ingang kunnen high-definition beelden met maximale helderheid worden weergegeven.
Superhelder beeld - Lichtrendement: 2600 lumen voor wit/gekleurd licht
Ultrakorte projectieafstand - Vermindert schaduwen
Groot beeld - Tot 100 inch
Plug-and-play - Snelle en eenvoudige installatie
Veelzijdig - Sluit andere Epson-apparaten aan
No need to buy external speakers for great audio. With integrated speakers this display is ready to go once you’re connected.
 

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld