Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Epson EB-535W

EB-535W € 822,49 incl. btw € 679,74 excl. btw Epson

Epson

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Epson - Epson EB-535W
Productinformatie
Categorie Projector
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

V11H671040

EAN/UPC

8715946541440

Documentatie
leaflet
Beschrijving
Epson EB-535W. Projector helderheid: 3400 ANSI lumens, Projectietechnologie: 3LCD, Projector native resolution: WXGA (1280x800). Type lichtbron: Lamp, Levensduur van de lichtbron: 5000 uur, Levensduur van de lichtbron (besparingsmodus): 10000 uur. Focus: Handmatig, Brandpuntbereik: 6.4 mm, Vaste focale lengte: 6,4 mm. Formaat analoog signaal: NTSC,NTSC 4.43, Videobewerking: 10 Bit. Soort serieële aansluiting: RS-232, USB-connectortype: USB Type-A, USB Type-B

Beeld van hoge kwaliteit De EB-535W, compleet met onze 3LCD-technologie, geeft heldere beelden van superieure kwaliteit weer met nauwkeurigere kleuren. Het beeld is zelfs zichtbaar in helder verlichte ruimten, dankzij het even hoge lichtrendement voor wit en gekleurd licht. Het beeld is zeer gedetailleerd vanwege de hoge contrastverhouding en onze nieuwe korteafstandslens staat borg voor scherpere beelden en verbeterde scherpstelling. Meer waar voor uw geld De lamp in de EB-535W heeft nu een levensduur tot 10.000 uur in spaarmodus. De projector bespaart zelfs stroom tijdens presentaties door automatisch de lichtuitvoer aan te passen afhankelijk van de inhoud. De A/V-dempfunctie zet de presentatie in de pauzestand en dimt de lamp met 70% om energie te besparen als de projector niet in gebruik is. De ingebouwde 16 watt luidspreker van de projector zorgt ervoor dat audio rechtstreeks via de projector kan worden afgespeeld, zonder dat extra externe luidsprekers nodig zijn. De microfooningang transformeert de projector in een omroepsysteem, waardoor presentatoren gemakkelijk hoorbaar zijn in een klasomgeving. Eenvoudig te installeren en gebruiken De EB-535W biedt zowel horizontale als verticale keystone-correctie voor een perfect gevormd beeld zonder vervorming. Bij het installeren van verschillende projectoren kunnen de OSD-instellingen (On Screen Display) van één projector naar vele andere worden gekopieerd zodat u niet alle projectoren afzonderlijk hoeft te installeren. Projectiesoftware voor meerdere pc's maakt het mogelijk inhoud van vier apparaten, waaronder pc's, tablets of smartphones, tegelijk weer te geven.
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
 
No need to buy external speakers for great audio. With integrated speakers this display is ready to go once you’re connected.
 

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld