Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Hewlett Packard Enterprise C7972AN back-up-opslagmedium Lege gegevenscartridge LTO 1,27 cm

HP Ultrium 400GB Non-custom Label 20 Pack € 1.117,47 incl. btw € 923,53 excl. btw HP

HP

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
HP - Hewlett Packard Enterprise C7972AN back-up-opslagmedium Lege gegevenscartridge LTO 1,27 cm
Productinformatie
Categorie Lege datatapes
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

C7972AN

EAN/UPC

0882780458161

Documentatie
brochure
Beschrijving
Hewlett Packard Enterprise C7972AN. Type product: Lege gegevenscartridge, Media type: LTO, Capaciteit met compressie: 200 GB. Maat: 27,3 cm (10.8"), Tape-maat: 1,27 cm, Tape-lengte: 609 m. Producten per pallet: 48 stuk(s). Aantal per doos: 20 stuk(s), Tapebreedte (metrisch): 1,27 cm, Totale opslagcapaciteit: 400 GB

Met HP standaard gelabelde LTO Ultrium media hoeft u uw cartridges niet zelf te labelen. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten. Barcodereeksen zijn uniek voor elke bestelde set – duplicaatcodes komen niet voor. HP test haar uiterst nauwkeurig geproduceerde hoge-resolutie barcodelabels met software die uniek is voor de HP Automation Group om de prestaties van haar labels te evalueren en te waarborgen in veeleisende datacenteromgevingen. De labels worden professioneel aangebracht in een schone omgeving om 100% leesbaarheid en accurate opslag te waarborgen. Standaard gelabelde cartridges zijn 100% leesbaar en kunnen snel en eenvoudig online worden besteld in verpakkingen van 20 stuks. Klanten die prijs stellen op de extra beveiliging van RFID heb de mogelijkheid om dit met minimale kosten in elk label te integreren. De RFID-tag wordt aan de achterzijde van het standaard label aangebracht en biedt tracking voor audits en beveiliging voor gebruikers van IT-assettrackingsystemen.

Tijd en geld besparen, minder fouten
• Handmatig labelen is een traag, arbeidsintensief, foutgevoelig proces. Met custom gelabelde media zijn IT-medewerkers geen uren meer kwijt met het verwijderen en aanbrengen van barcodelabels op individuele cartridges.

Eenvoudig, snel en handig
• Elk pak van 20 gelabelde tapes heeft een volgorde om het gebruik te vergemakkelijken: bepaald door HP en gegarandeerd uniek – duplicaatcodes komen niet voor.

Uitstekende prijs-prestatieverhouding
• HP's standaard gelabelde media kosten evenveel als ongelabelde media.

Garantie: Levenslange garantie. Kijk voor meer garantie-informatie op /go/storagemedia Standaard garantieverklaring: Levenslange garantie
Meest verkocht Grid List

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld