Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Verbatim 43738 BD-R 25GB 25stuk(s) Lees/schrijf blu-ray disc

BD-R SL 6x, 25GB, 6x, 25pk Spindle, No ID Brand € 30,53 incl. btw € 25,23 excl. btw Verbatim

Verbatim

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Verbatim - Verbatim 43738 BD-R 25GB 25stuk(s) Lees/schrijf blu-ray disc
Productinformatie
Categorie R/W blue-raydisks (BD)
Voorraad 2
Levertijdsindicatie 2 dagen
Artikelnummer

43738

EAN/UPC

0023942437383

Beschrijving
Verbatim 43738. Soort: BD-R, Diameter optische disk: 120 mm, Standaardcapaciteit: 25 GB. BD-R schrijfsnelheid: 6x. Type verpakking: Spindel. Aantal per verpakking: 25 stuk(s)

Voor de professionele optische media van Verbatim worden strengere specificaties gehanteerd dan voorgeschreven in de normen van de relevante standaardisatie-instanties.

Strengere specificaties betekent een betere compatibiliteit met schrijf- en opnameapparaten. Hierdoor wordt een hogere opnamekwaliteit bereikt, waardoor een langere archiveringstijd en betere leesbaarheid kan worden gegarandeerd.

De professionele optische media van Verbatim zijn te herkennen aan het DataLifePlus-waarmerk.De komst van Blu-ray-technologie heeft de weg gebaand voor de introductie van opslagschijven met een hoge capaciteit om te voldoen aan de vraag die is ontstaan als gevolg van de snelle groei van HD-televisie (High Definition).

De naam Blu-ray is afgeleid van de blauwe laser die bij deze technologie wordt gebruikt. De blauwe kleur van de laser is het gevolg van de kortere golflengte die wordt gebruikt. De blauwe laser heeft een golflengte van 405 nm, terwijl de rode laser die wordt gebruikt bij DVD's een golflengte van 650 nm heeft. Het voordeel van een blauwe laser met een kortere golflengte is dat het mogelijk is kleinere gegevensputjes aan te brengen, waardoor veel meer gegevens op de schijf kunnen worden opgeslagen.

Blu-ray-schijven bieden 3 tot 5 maal de opslagcapaciteit van een standaard beschrijfbare DVD-schijf, waardoor het mogelijk is High Definition-video (HD) op te nemen, af te spelen en te overschrijven.

Alleen geschikt voor stations en recorders die Blu-ray-schijven zonder cartridge ondersteunen.

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld