Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Adobe Flash Builder Standart v.4.5 HTML-editor

v.4.5, DVD Set, Win/Mac, EN € 32,27 incl. btw € 26,67 excl. btw Adobe

Adobe

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Adobe - Adobe Flash Builder Standart v.4.5 HTML-editor
Productinformatie
Categorie Ontwikkelsoftware
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

65125672

EAN/UPC

5051254480945

Beschrijving
Adobe Flash Builder Standart v.4.5. Soort: HTML-editor, Taalversie: Engels. Minimale opslag schijfruimte: 1536 MB, Minimale RAM: 1024 MB, Minimale processor: 2GHz/Intel. Ondersteunde mediatypen: DVD

Adobe® Flash® Builder™ 4.5, dat voorheen Adobe Flex® Builder™ werd genoemd, is een Eclipse™-gebaseerd ontwikkelingsprogramma waarmee u met de ActionScript®-taal en het opensource Flex-framework snel expressieve toepassingen kunt bouwen voor mobiele apparaten, het web en desktops.

Rijke expressieve ervaringen
Creëer intuïtievere, boeiende toepassingen om gebruikers te helpen gegevens te begrijpen en te gebruiken ter ondersteuning van belangrijke bedrijfsactiviteiten, die naar hogere niveaus van productiviteit en effectiviteit leiden.

Mobiele toepassingen voor Android, iOS en RIM
Haal voordeel uit nieuwe support voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen, die het gebruik van een gemeenschappelijke codebase voor het bouwen van apps voor Android™, Apple iOS en Blackberry Tablet OS mogelijk maakt, alsook het delen van code van webtoepassingen.

Meer productiviteit, meer kracht
Codeer en test Flex- en ActionScript-projecten sneller met behulp van nieuwe en verbeterde gereedschappen en functies.

Nieuwe geïntegreerde support voor PHP-functies
Profiteer van een geoptimaliseerde Flex/PHP-ontwikkelingservaring door gebruik te maken van het geïntegreerde exemplaar van de Zend Studio 8-software dat bij Flash Builder 4.5 for PHP wordt meegeleverd.

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld