Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Apple MU8F2ZM/A stylus-pen 20,7 g Wit

Apple Pencil (2e generatie) € 207,71 incl. btw € 171,66 excl. btw Apple

Apple

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Apple - Apple MU8F2ZM/A stylus-pen 20,7 g Wit
Productinformatie
Categorie Stylus-pennen
Voorraad 111
Levertijdsindicatie 2 dagen
Artikelnummer

MU8F2ZM/A

EAN/UPC

0190198893376

Beschrijving
Apple MU8F2ZM/A. Apparaatcompatibiliteit: Tablet, Merkcompatibiliteit: Apple, Kleur van het product: Wit. Gewicht: 20,7 g, Breedte: 8,9 mm, Hoogte: 166 mm

De nieuwe Apple Pencil is tot op de pixel nauwkeurig en heeft een minimale vertraging die toonaangevend is binnen de industrie. Dat maakt ’m uitermate geschikt om mee te tekenen, te schetsen, in te kleuren, notities mee te maken en zelfs e‑mails mee te annoteren. Bovendien voelt hij net zo natuurlijk aan als een gewoon potlood. De nieuwe Apple Pencil heeft ook een intuïtief touch-oppervlak waarop je twee keer kunt tikken. Dat betekent dat je een andere tool kunt kiezen zonder ’m te hoeven neerleggen. Deze Apple Pencil is speciaal gemaakt voor de 11‑inch iPad Pro en 12,9‑inch iPad Pro (3e generatie), en dankzij een magnetische platte zijde kan hij automatisch pairen en opladen.
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld adresgegevens tussen mobiele telefoons worden uitgewisseld, kan snel vanaf een handheld computer worden geprint, of kan een mobiele telefoon worden uitgerust met een draadloze headset.
 

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld