Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

ATEN Podcast AI Audio Mixer | MicLIVE 6-CH

Podcast AI Audio Mixer | MicLIVE 6-CH € 250,30 incl. btw € 206,86 excl. btw Aten

Aten

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Aten - ATEN Podcast AI Audio Mixer | MicLIVE 6-CH
Productinformatie
Categorie Audio mixers
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

UC8000-AT

EAN/UPC

4710469341250

Documentatie
leaflet
Beschrijving
ATEN Podcast AI Audio Mixer | MicLIVE 6-CH. Aantal kanalen: 6 kanalen, Digitaal geluid verwerken: 24 Bit, Ondersteunde sample rates: 96 kHz. Synchronisatie ingangsimpedantie: 2500 Ohm, Microphone input impedance: 3000 Ohm. Type aansluitplug: 3,5 mm. Stroomverbruik (typisch): 2,55 W. Land van herkomst: Taiwan, (Buitenste) hoofdverpakking brutogewicht: 4,23 kg, (Buitenste) hoofdverpakking lengte: 500 mm

AI Power maakt podcasts beter dan ooit
MicLIVE™ is de eerste AI-geoptimaliseerde audiomixer binnen de industrie die een USB audio-interface, spraakeffectenprocessor en geluidseffectenblok met elkaar combineert. Het zorgt voor een akoestische verbetering dankzij haar AI Smart-EQ om algemene opnameproblemen te voorkomen en de ervaring met spraakopnames te optimaliseren voor eenvoudiger podcasts produceren.

Professionele podcasts, gemakkelijker dan ooit
Complexe audioproductie is nu beperkt tot slechts enkele tikken, van de verwerking van audio-invoer tot het integreren van geluidseffecten. Maak mooier geluid met één klik van de AI Smart-EQ om geluid te maken dat doorgaans alleen professionals kunnen tunen. Gebruik daarna de Voice FX om uw geluid verder te perfectioneren en geluidseffecten om uw opname te verrijken.

Afspelen en opnames van studiokwaliteit
Met twee combo jack (XLR/6.3mm microfoon of instrument) invoeren, phantom power en een pre-amp van studiokwaliteit, kunt u condensator microfoons van professionele kwaliteit en alle instrumenten aansluiten voor een kristalhelder signaal met weinig ruis voor 24-bits/96kHz op hoge resolutie afspelen en opnames. Twee koptelefoonuitvoeren zorgen ervoor dat twee personen het kunnen volgen, elk met een eigen volumebediening. Dankzij een 3,5mm TRRS-invoer neemt u eenvoudig oproepen aan of speelt u achtergrondmuziek af vanaf een smartphone.

Alles dat u nodig hebt voor podcasts is hier
Boordevol krachtige functies om de workflow van uw podcast te stroomlijnen en uw programma's te verrijken. Slechts één gebruiker kan helemaal zelf professionele podcasts broadcasten.

Voice FX – Verfijn uw stem
Personaliseer en optimaliseer uw stem in elk scenario met Voice FX. Hiermee kunt u kiezen uit Pitch, Reverb, Man en Vrouw effecten en aan de knop draaien op basis van het scenario om uw stem te personaliseren. Of u nu een gesprek of lied opneemt, Voice FX laat uw stem zich onderscheiden van de rest.

Verrijk uw programma met Jingle Pads met kleurcoderingen
MicLIVE™ bevat acht aanpasbare jingle pads voor het realtime activeren van geluidseffecten. Elke pad kan worden aangepast. U kunt direct opnemen op een pad vanaf de invoer van een MicLIVE™ of u kunt audio en de kleur van de pad toewijzen in de computerapp.

Mix elk podcastgenre, overal ter wereld
De MicLIVE™ is aangedreven door USB 5V en werkt via de USB busspanning en een mobiele batterij. Het is echt een mobiel design waardoor u het naar elke locatie kunt meenemen voor het mixen en streamen van audio, ongeacht of dit gesprekken, interviews, muziek of iets anders zijn.

Onbeperkte bediening met de OnAir™ audio-app
De MicLIVE™ app zorgt voor toegang tot elke functie van de mixer, waardoor u extra controle krijgt over DSP-parameters zoals compressor, equalizer, Echo, Filter, Pitch, Reverb en nog veel meer. U kunt de jingle pads tevens aanpassen met pictogrammen, afspeelmodus, kleur en volume voor een persoonlijke stijk en om uw workflow te versnellen.

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld