Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

C2G DisplayPort naar HDMI/DVI/VGA-adapter

DisplayPort naar HDMI/DVI/VGA-adapter € 67,12 incl. btw € 55,47 excl. btw C2G

C2G

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
C2G - C2G DisplayPort naar HDMI/DVI/VGA-adapter
Productinformatie
Categorie Kabelbeschermers
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

54340

EAN/UPC

0757120543404

Documentatie
Generated PDF
Beschrijving
C2G DisplayPort naar HDMI/DVI/VGA-adapter. Aansluiting 1: DisplayPort, Aansluiting 2: HDMI, VGA, DVI, Contact geleider materiaal: Nikkel. Kleur van het product: Zwart

Stuur een videosignaal van een tablet, laptop of ander bronapparaat met een Mini DisplayPort-uitgang naar een projector, monitor of HDTV met een HDMI-, DVI- of VGA-ingangspoort. Deze compacte all-in-one omvormer is een ideale oplossing voor gebruik in scholen, vergaderruimten of andere werkruimten die gebruik maken van diverse schermen met verschillende ingangen in meerdere ruimtes in een gebouw.
Beter voor onderweg
Wees voorbereid op elke vergadering, presentatie of evenement met het volle vertrouwen dat u de juiste aansluitingen hebt in een ultra-compact design. Met de DisplayPort naar HDMI-, VGA- of DVI-adapter kunt u een laptop met DisplayPort of een tablet aansluiten op een projector, monitor of HDTV met een HDMI-, VGA- of DVI-ingang. Het compacte ontwerp van deze adapterconverter maakt het een perfecte combinatie voor BYOD (Bring Your Own Device) toepassingen in het onderwijs en zakelijke omgevingen.
Eenvoudige installatie
Deze eenvoudige plug-and play-adapterconverter heeft geen drivers nodig voor de installatie nodig en het apparaat wordt gevoed via de stroom van de DisplayPort-bus, dus er zijn geen extra stroomadapters nodig.
Poortbescherming
Deze dongle-achtige adapterconverter vermindert de druk op de videopoort. De kabel tussen de DisplayPort-aansluiting en de adapterconverter biedt trekontlasting die de poort beschermt tegen schade als snoeren worden verwijderd.

Opmerking: Deze adapterconverter voert het signaal uit naar één videopoort tegelijk. Deze adapterconverter is niet ontworpen om meerdere videosignalen tegelijk uit te voeren.

Garantie: 3 jaar

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld