Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

C2G 1,8m Performance Serie Ultra High Speed HDMI®-kabel met ethernet - 8K 60Hz

1,8m Performance Serie Ultra High Speed HDMI®-kabel met ethernet - 8K 60Hz € 56,11 incl. btw € 46,37 excl. btw C2G

C2G

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
C2G - C2G 1,8m Performance Serie Ultra High Speed HDMI®-kabel met ethernet - 8K 60Hz
Productinformatie
Categorie
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

10454

EAN/UPC

0757120104544

Documentatie
Generated PDF
Beschrijving
C2G 1,8m Performance Serie Ultra High Speed HDMI®-kabel met ethernet - 8K 60Hz. Snoerlengte: 1,8 m, Aansluiting 1: HDMI Type A (Standaard), Aansluiting 1 type: Mannelijk, Aansluiting 2: HDMI Type A (Standaard), Aansluiting 2 type: Mannelijk, Contact geleider materiaal: Goud, Overdrachtssnelheid: 48 Gbit/s, Audio Return Channel (ARC), Kleur van het product: Zwart

C2G Performance Serie Ultra High Speed HDMI-kabels zijn ideaal voor computers, spelconsoles en beeldschermen die oplossingen met een hoge bandbreedte en videoresoluties tot 8K vereisen - perfect voor hoge-resolutietoepassingen in videoproductie, uitzendingen, gaming en andere zakelijke en consumententoepassingen.

Deze Ultra High Speed HDMI-kabels ondersteunen een super meeslepende kijkervaring met resoluties tot 8K, vier keer zoveel pixels als 4K biedt. Ultrasnelle bewegende beelden van snelle actievideo's, gaming en VR-toepassingen zijn haarscherp met de 4K 120hz-capaciteit. Andere resoluties worden ook ondersteund, waaronder 5K en 10K voor commerciële AV, industriële en speciale toepassingen. De 48 Gbps bandbreedte maakt hogere resoluties, hogere framesnelheden en verbeterde audio- en mediafuncties mogelijk.

Dynamic HDR optimaliseert weergegeven video per scène of zelfs frame per frame en biedt een grotere contrastomvang met donkerder zwart en helderder wit en meer beelddetails in alle kleurruimten van het beeld. Bovendien wordt verbeterde Audio Return Channel (eARC) ondersteund, een evolutie van het vroegere Audio Return Channel (ARC), dat nu de nieuwste audioformaten ondersteunt tot 192 kHz, 24 bits, en ongecomprimeerde 5.1 en 7.1, en ongecomprimeerde 32-kanaals audio.

Dankzij het omhulsel voor in de wand blijft er geen rommel op de vloer liggen, terwijl de kabel veilig door de muur loopt. Connectoren van commerciële kwaliteit met compacte overmolding voor omgevingen met hoge dichtheid, geïntegreerde vingergrepen aan de boven-, onder- en zijkanten voor gemakkelijk plaatsen en verwijderen. De connectoromhulsels hebben 2x poortretentie om uw apparaten aangesloten te houden. De vergulde connectoren op de kabel zorgen voor een betere afscherming, een betere elektrische geleiding en een langere levensduur.

Deze kabels zijn ook getest en gecertificeerd voor lage EMI om de kans op interferentie met draadloze netwerken, streaming mediaspelers, Bluetooth-apparaten en mobiele telefoons te verminderen. Ten slotte wordt deze geteste en gecertificeerde ultrahogesnelheidskabel ondersteund door een levenslange garantie.

Garantie: Levenslang

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld