Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Hercules DJMonitor 32 luidspreker Zwart Bedraad 30 W

DJMonitor 32, RMS 2x 15 W, 60-20000 Hz, 195x135x155 mm € 80,31 incl. btw € 66,37 excl. btw Hercules

Hercules

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Hercules - Hercules DJMonitor 32 luidspreker Zwart Bedraad 30 W
Productinformatie
Categorie Luidsprekers
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

4780885

EAN/UPC

3362934745714

Documentatie
Generated PDF
Beschrijving
Hercules DJMonitor 32. Aanbevolen gebruik: DJ. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Gemiddeld vermogen: 30 W, Frequentiebereik: 60 - 20000 Hz. Kleur van het product: Zwart

Hercules biedt met trots een paar actieve monitorspeakers die perfect zijn voor gebruikers die op stap gaan in de wereld van het DJ-en. Hoewel klein van afmeting, kunnen deze speaker makkelijk de concurrentie aan met grotere exemplaren, zeker wat kwaliteit en uitgangsvermogen betreft.

Design
De Hercules DJMonitor 32 actieve monitor-speakers zijn ontworpen met hoogwaardige componenten met als doel een optimale precisie en geluidsweergave, en een buitengewone luisterkwaliteit.

PRESTATIES
De technici van Hercules hebben uitgebreid gebruik gemaakt van een professionele anecoïsche meetkamer om het ontwerp van de DJMonitor 32 helemaal perfect te krijgen. De eigenschappen van de speakers zijn verder geoptimaliseerd met behulp van specialisten uit de DJ-wereld en uit de audiowereld.

KWALITEIT
3” woofer. Tweeter met faseverschuiving voor een sprankelende geluidsweergave en een nog beter ruimtelijk stereo-effect. Dubbele basopening.

PLAATSING VAN SPEAKERS
De speakers zijn optimaal geplaatst als de driehoek die gevormd wordt door de twee satellieten en de luisteraar, een gelijkzijdige driehoek is met hoeken van 60°. Het is ook belangrijk dat de oren van de luisteraar zich op ongeveer dezelfde hoogte bevinden als het denkbeeldige midden tussen de tweeters en de breedbandluidsprekers van de satellieten.

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld