Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Jabra Evolve 75 MS Stereo Headset Bedraad en draadloos Hoofdband Kantoor/callcenter Micro-USB Bluetooth Zwart, Rood

Jabra Evolve 75 € 304,61 incl. btw € 251,74 excl. btw Jabra

Jabra

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Jabra - Jabra Evolve 75 MS Stereo Headset Bedraad en draadloos Hoofdband Kantoor/callcenter Micro-USB Bluetooth Zwart, Rood
Productinformatie
Categorie Koptelefoons
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

7599-832-109

EAN/UPC

0706487018063

Documentatie
leaflet
Tech Specs (NL)
manual pdf
Beschrijving
Jabra Evolve 75 MS Stereo. Type product: Headset. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos, Bluetooth. Aanbevolen gebruik: Kantoor/callcenter. Frequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 Hz. Aansluitbereik: 30 m. Gewicht: 177 g. Kleur van het product: Zwart, Rood

De Evolve 75 is een draadloze headset met superieure Active Noise Cancellation en geïntegreerd in gesprek-lampje om uw productiviteit te vergroten. Dankzij dubbele connectiviteit met twee Bluetooth®-apparaten kunt u oproepen beantwoorden en naar muziek luisteren door dezelfde headset en biedt u de vrijheid om 30 m weg te gaan van uw smartphone en/of pc.

De Evolve 75 is ontworpen voor concentratie op kantoor en is een premium draadloze headset voor professionals die storende ruis willen vermijden en mobiliteit op de werkplek nodig hebben. Stelt u in staat tot 30 m weg te gaan van uw verbonden apparaat, biedt de hele dag comfort, is voorzien van een geïntegreerd in gesprek-lampje en is gecertificeerd voor Skype for Business, Cisco en meer.

Garantie: 2 year
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld adresgegevens tussen mobiele telefoons worden uitgewisseld, kan snel vanaf een handheld computer worden geprint, of kan een mobiele telefoon worden uitgerust met een draadloze headset.
 
Meest verkocht Grid List

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld