Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

StarTech.com 1:7 Standalone USB duplicator en wisser voor USB Flash Drives Flash Drive kopieerder

StarTech.com 1:7 Standalone USB duplicator en wisser voor USB Flash Drives Flash Drive kopieerder € 1.002,46 incl. btw € 828,48 excl. btw StarTech.com

StarTech.com

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
StarTech.com - StarTech.com 1:7 Standalone USB duplicator en wisser voor USB Flash Drives Flash Drive kopieerder
Productinformatie
Categorie Media- en dataduplicators
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

USBDUPE17

EAN/UPC

0065030870733

Documentatie
leaflet
Beschrijving
StarTech.com 1:7 Standalone USB duplicator en wisser voor USB Flash Drives Flash Drive kopieerder. Typisch stroomverbruik: 108 W, AC invoer voltage: 100 - 240 V, Stroom: 1.6 A. Afmetingen (BxDxH): 160 x 190 x 35 mm, Gewicht: 1,1 kg. Beeldscherm: LCD. Gewicht verpakking: 3 kg, Hoogte verpakking: 85 mm, Lengte van de verpakking: 44,5 cm. Certificering: CE, FCC, TAA, REACH

Kopieer of wis tot zeven flash drives, zonder aansluiting op een computer

Met deze USB-duplicator en -wisser kunt u tot zeven USB flashdrives klonen of wissen, zonder verbinding met een hostcomputer. Dit betekent dat u efficiënter kunt werken en grotere batches USB-schijven kunt verwerken, waardoor u tijd en inspanning bespaart.

De standalone USB-duplicator en -wisser is perfect voor IT-professionals en systeembeheerders in bedrijven, opleidingsinstellingen en marketing- of verkoopomgevingen.

Efficiënte 1:7 schijfduplicatie

Met de duplicator kunt u tegelijkertijd tot zeven schijven kopiëren, zowel met synchrone als asynchrone duplicatie, met snelheden tot 1,5 GB per minuut. Asynchrone duplicatie betekent dat u USB-opslagapparaten kunt verwijderen en terugplaatsen tijdens het kopiëren van andere schijven. De duplicator biedt twee duplicatiemodi: systeem en bestand en geheel bestand.

Wis tegelijkertijd meerdere USB-schijven

Met de schijfduplicator/-wisser kunt u tot zeven flashdrives tegelijkertijd wissen. Zo kunt u gemakkelijk grote batches USB-schijven wissen voor hergebruik. De flashdrive-duplicator heeft drie wismodi: quick erase, single pass erase en multi-pass erase (voldoet aan de normen van het Amerikaanse Ministerie van Defensie).

Ontworpen voor gebruiksgemak

De flashdrive-duplicator en -wisser ondersteunt USB 3.0, USB 2.0 en USB 1.1 flashdrives, en biedt zo een eenvoudige en voordelige manier om uw USB-schijven opnieuw en voor andere doeleinden te gebruiken. Dit apparaat heeft een robuuste metalen behuizing en een compact, standalone design en is dus de perfecte desktopaccessoire. De flashdrive-wisser en -kopieerder heeft ook een LCD-scherm, waardoor u het wissen en dupliceren gemakkelijk in de gaten kunt houden en kunt zien wanneer de opdracht is voltooid.

De USBDUPE17 is TAA-conform en wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Dupliceer of wis tot 7 USB 3.0, USB 2.0 en USB 1.1 flashdrives, zonder aansluiting op een hostcomputer
- 1:7 standalone duplicatie met twee duplicatiemodi: systeem en bestand, en geheel bestand
- Wis tegelijkertijd tot 7 schijven met drie modi: quick erase, single pass erase en multi-pass erase (voldoet aan de normen van het Amerikaanse Ministerie van Defensie)
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
 

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld