Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Trust GXT 232 Mantis Microfoon - Gaming & Streaming - USB - Zwart

GXT 232 Mantis Streaming Microphone € 42,64 incl. btw € 35,24 excl. btw Trust

Trust

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Trust - Trust GXT 232 Mantis Microfoon - Gaming & Streaming - USB - Zwart
Productinformatie
Categorie Microfoons
Voorraad 45
Levertijdsindicatie 2 dagen
Artikelnummer

22656

EAN/UPC

8713439226560

Documentatie
Generated PDF
Beschrijving
Trust GXT 232 Mantis Microfoon - Gaming & Streaming - USB - Zwart. Soort: PC-microfoon, Gevoeligheid microfoon: -38 dB, Frequentie microfoon: 50 - 16000 Hz. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Aansluiting: USB. Kleur van het product: Zwart, Snoerlengte: 1,5 m, Compatibele besturingssystemen: Chrome OS. Stroombron: USB. Breedte: 50 mm, Diepte: 35 mm, Hoogte: 150 mm

Gesprekken op hoog niveau
De Mantis heeft een USB-adapter voor vervormingsvrije, digitale audio van hoge kwaliteit. Deze microfoon is niet alleen gemaakt om met je teamgenoten te praten, maar is ook ideaal om te gebruiken met Twitch, YouTube of het platform van jouw keuze: iedereen verstaat je duidelijk. 
Statief
De Mantis is uitgerust met een statief, waarbij je ook de hoek van de microfoon kunt aanpassen. Zo kun je de microfoon gemakkelijk op de meest comfortabele manier gebruiken. De universele schokdemping en het plopfilter zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent voor heldere audioreproducties. 
Het succes ligt in je handen
Dankzij de kabel van 1,5 m kun je de Mantis overal neerzetten. Wil je niet aan je bureau vastzitten? De Mantis kan ook zonder statief worden gebruikt, door de microfoon gewoon in je hand te houden. Zing, dans of vlog jouw weg naar de top!

Garantie: 2 years

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld