Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Verbatim CD-R AZO Crystal 700 MB 50 stuk(s)

CD-R AZO Crystal, 700MB, 52x € 16,44 incl. btw € 13,59 excl. btw Verbatim

Verbatim

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Verbatim - Verbatim CD-R AZO Crystal 700 MB 50 stuk(s)
Productinformatie
Categorie (her)schrijfbare CD's
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

43343

EAN/UPC

0023942433439

Documentatie
Generated PDF
Beschrijving
Verbatim CD-R AZO Crystal. Soort: CD-R, Standaardcapaciteit: 700 MB, Aantal per verpakking: 50 stuk(s). Schrijfsnelheid CD: 52x. Type verpakking: Spindel

Fabrikanten van schijfstations gebruiken media van Verbatim om hun producten te testen. Verbatim staat wereldwijd bekend als de beste om een goede reden: gegarandeerde kwaliteit!

Verbatim levert dankzij het vele onderzoek en de zorgvuldige productontwikkeling van de afgelopen 50 jaar alleen schijven van de hoogste kwaliteit. Dat garandeert dat al uw gegevens langdurig en veilig worden opgeslagen.

Lange levensduur
Optische schijven vormen de beste oplossing voor langdurige, veilige en verzekerde opslag van belangrijke bestanden en zijn ideaal voor alle kostbare foto's, video's en documenten die u nooit wilt verliezen. Ze zijn bestand tegen stof, water en grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

AZO-technologie
AZO is gepatenteerde technologie die exclusief door Verbatim wordt gebruikt. Het biedt de optimale bescherming tegen UV-licht voor meer bescherming en betrouwbaarheid.

Kristaltechnologie
De slijtvaste, transparante coating op deze cd's beschermen het oppervlak extra goed tegen krassen en ongelukjes, zonder de opnamekwaliteit te beïnvloeden.

Garantie: Beperkte levenslange

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld