Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Verbatim My Finder Persoonlijk Zwart

My Finder Bluetooth Tracker - verpakking met 1 tracker Zwart € 18,89 incl. btw € 15,61 excl. btw Verbatim

Verbatim

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Verbatim - Verbatim My Finder Persoonlijk Zwart
Productinformatie
Categorie
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

32130

EAN/UPC

0023942321309

Documentatie
Generated PDF
Beschrijving
Verbatim My Finder. Bedoeld voor: Persoonlijk, Type product: Finder, Kleur van het product: Zwart. USB-versie: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Type batterij: CR2032. Ondersteunde mobiele besturingssystemen: iOS. Gewicht: 13 g, Breedte: 43 mm, Diepte: 44 mm

Traceer uw belangrijke voorwerpen met de My Finder Bluetooth Tracker van Verbatim

De My Finder van Verbatim is een traceerapparaat dat uitsluitend werkt met de Find My app van Apple. Bevestig de My Finder gewoon aan een voorwerp dat u wilt volgen en u kunt het voorwerp vinden via de Find My app op uw iPhone, iPad en MacBook.

Verloren sleutels, tassen en andere waardevolle spullen behoren tot het verleden met de My Finder Bluetooth Tracker van Verbatim. Bevestig de veelzijdige tag gewoon aan het voorwerp dat u wilt volgen en gebruik de Find My app van Apple om het te vinden wanneer het zoek is.

In de modus Verloren van de app kunt u uw contactgegevens invoeren voor het het geval uw vermiste voorwerp door iemand anders in het Apple Find My-netwerk wordt gevonden.

Lokaliseren via geluid of kaart
Met behulp van het Apple Find My ecosysteem kunt u gemakkelijk de locatie van uw voorwerp traceren. Als u dicht bij het voorwerp bent, selecteert u ‘Geluid afspelen’ in de app en volgt u de pieptoon om uw verloren voorwerp te vinden. U kunt ook uw vermiste item in de app selecteren en het op een kaart lokaliseren. Het volledige proces is anoniem en gecodeerd om uw privacy te beschermen.

Lange levensduur van batterij
Uitgerust met een lithiumbatterij geniet u van een batterijlevensduur van meer dan 12 maanden, zodat u de batterij niet vaak hoeft te vervangen. Met IP66-bescherming is de My Finder water- en stofbestendig voor duurzaamheid.
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld adresgegevens tussen mobiele telefoons worden uitgewisseld, kan snel vanaf een handheld computer worden geprint, of kan een mobiele telefoon worden uitgerust met een draadloze headset.
 
Meest verkocht Grid List

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld