Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Apple MagSafe Power Adapter 60W, EU netvoeding & inverter Binnen Wit

MagSafe-lichtnetadapter van 60 W, EU € 94,82 incl. btw € 78,36 excl. btw Apple

Apple

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Apple - Apple MagSafe Power Adapter 60W, EU netvoeding & inverter Binnen Wit
Productinformatie
Categorie Netvoedingen & inverters
Voorraad 2
Levertijdsindicatie 2 dagen
Artikelnummer

MC461Z/A

EAN/UPC

0885909377817

Beschrijving
Apple MagSafe Power Adapter 60W, EU. Bedoeld voor: Laptop, Soort voeding: Binnen, Frequentie: 50 Hz. Kleur van het product: Wit. Inbegrepen soorten voedingsstekkers: EU

De MagSafe-lichtnetadapter van 60 watt is voorzien van een magnetische gelijkstroomconnector die ervoor zorgt dat het netsnoer wordt losgekoppeld als er te veel kracht op wordt uitgeoefend. Ook helpt deze connector voorkomen dat het snoer na verloop van tijd slijt of minder sterk wordt. Daarnaast geleidt de magnetische connector de stekker naar de netsnoerpoort van de computer voor een snelle, veilige aansluiting.

Als de connector goed is aangesloten, gaat op het uiteinde ervan een LED-lampje branden. Het oranje lampje geeft aan dat de batterij van de computer wordt opgeladen; het groene lampje geeft aan de batterij volledig is opgeladen. Bij de adapter wordt een netsnoer geleverd voor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast wordt een wisselstroomstekker meegeleverd waarmee de lichtnetadapter direct op een wandcontactdoos kan worden aangesloten. Deze lichte en compacte oplossing is ideaal als u de computer wilt meenemen op reis.

De adapter is speciaal ontworpen voor onderweg. Het doordachte ontwerp maakt het mogelijk om het gelijkstroomsnoer om de adapter te wikkelen, zodat het handig is opgeborgen.

Deze lichtnetadapter laadt de lithium-polymeerbatterij op terwijl de computer is in- of uitgeschakeld of in de sluimerstand staat. Ook kan deze adapter als voeding worden gebruikt als u zonder batterij werkt.

Geschikt voor MacBook.

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld