Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Yealink MP50 for Microsoft Teams

MP50 for Microsoft Teams, 4", 480 x 800px, 3 x USB A, DC, 2 x RJ-9, Linux € 149,74 incl. btw € 123,75 excl. btw Yealink

Yealink

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Yealink - Yealink MP50 for Microsoft Teams
Productinformatie
Categorie IP telefoons
Voorraad 0
Levertijdsindicatie Neem contact op met afdeling sales
Artikelnummer

1301110

EAN/UPC

0841885105639

Documentatie
leaflet
Beschrijving
Yealink MP50 for Microsoft Teams. Type product: IP Phone, Kleur van het product: Grijs, Handset type: Handset met snoer. Inclusief besturingssysteem: Linux, Compatibele producten: Microsoft Teams. Beeldschermdiagonaal: 10,2 cm (4"), Resolutie: 480 x 800 Pixels, Graphical user interface (GUI) taal: Multi. Bluetooth-versie: 4.2+EDR. AC-adapter ingangsspanning: 100 - 240 V, AC-adapter, uitgangsspanning: 12 V, AC-adapter, uitgangsstroom: 1 A

USB-telefoon compatibel met Microsoft® Teams en UC
De Yealink MP50 is een gloednieuwe, betaalbare USB-telefoon waarin diverse apparaten via een bedrade USB-verbinding en draadloze Bluetooth-koppeling tot één telefoontoestel kunnen worden gecombineerd. Op die manier wordt een alles-in-één UC Workstation verkregen. De MP50 is voorzien van een 4.0-inch capacitief touchscreen en Teams-specifieke consistente interacties, voor een ervaring als met UC tijdens gesprekken via pc of mobiel.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Het ideale alles-in-één UC Workstation
Speciaal voor gebruikers die een efficiënte en productieve werkruimte zoeken. De MP50 is ontworpen als een alles-in-één UC Workstation dat kan worden aangesloten op al uw UC-apparaten en waarmee u gesprekken als één geheel beheert.
1) Wanneer er een mobiele telefoon is verbonden, kan de MP50 door middel van de draadloze Bluetooth-technologie het gesprek van de mobiele telefoon overnemen.
2) De geïntegreerde USB-hub met drie poorten dient hierbij als uitbreiding op de USB-poorten die u op uw eigen pc in gebruik hebt. Via één enkele USB-poort kunt u meerdere randapparaten toevoegen aan uw pc.
3) De MP50 kan ook als speakertelefoon worden gebruikt, met een intense geluidsbeleving tijdens het handsfree bellen of muziek luisteren.

Plug-and-play
De MP50 kan net als een USB-telefoon eenvoudig worden verbonden met een pc of mobiel apparaat. Deze wordt dan automatisch herkend kan meteen oproepen plaatsen of ontvangen. Uw beloning: een zorgeloze plug-and-play-ervaring. De MP50 biedt ondersteuning voor Yealink USB Connect, waardoor deze eenvoudig is te beheren en te upgraden. In vergelijking met een Android-telefoon heeft de beheerder veel minder werk aan onderhoud.

Uitstekende gebruikerservaring
De MP50 is compatibel met Microsoft Teams, Skype for Business en andere UC- applicaties, is intuïtief en gebruiksvriendelijk, met een efficiënt 4.0-inch capacitief touchscreen, klassieke handset en stevig toetsenblok. Dankzij Yealink Optima HD Voice en de hardware van de full-duplex handsfree speakertelefoon met AEC en de HAC-handset, levert de MP50 een kraakhelder stemgeluid op tijdens de
communicatie.
Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution delivers 2 million pixels for crystal-clear visuals
 
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij Bluetooth kunnen bijvoorbeeld adresgegevens tussen mobiele telefoons worden uitgewisseld, kan snel vanaf een handheld computer worden geprint, of kan een mobiele telefoon worden uitgerust met een draadloze headset.
 

Alle prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld